Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen X euro worden gratis verzonden! Daaronder geldt een bijdrage van X euro voor de verzendkosten.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Alle bestellingen die gedurende maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden diezelfde dag nog verstuurd. Dit geldt niet indien u voor de betaaloptie "Vooruitbetalen" heeft gekozen. In dat geval zal de bestelling worden verstuurd op de dag dat de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

Moet ik thuis blijven om mijn bestelling te ontvangen?

Bestellingen binnen Nederland met brievenbusformaat versturen wij als brievenbuspakket met PostNL. Voor brievenbuspost hoeft u niet thuis te blijven om de bestelling te ontvangen. In de e-mail die u van ons ontvangt op het moment dat wij uw pakket verzonden hebben, staat de definitieve wijze van bezorging aangegeven.

Voor de bezorging van pakketten die niet door de brievenbus passen werken wij samen met DPD Pakketservice:

Voor levering in België geldt dat wij alle bestellingen via DPD Pakketservice verzenden. Hierdoor kunnen wij in bijna alle gevallen garanderen dat de levering van uw bestelling de volgende dag al plaatsvindt.

DPD Pakketservice

Als uw pakket via DPD wordt verstuurd, dan wordt deze de volgende dag op het door u opgegeven afleveradres bij u aangeboden. Uw zending wordt door DPD aangetekend bezorgd (alléén op werkdagen en zaterdag, tussen 08:00 en 18:00 uur;). Indien u niet thuis bent op het moment dat uw zending wordt aangeboden, dan zal de medewerker van de pakketdienst een notitie achterlaten. Als het pakket bij de eerste poging niet kan worden bezorgd, gaat het terug naar het DPD-depot van waaruit de levering heeft plaatsgevonden. Als u contact opneemt met DPD kunt u het vaak binnen twee dagen nog afhalen. Hierna stuurt DPD het pakket retour naar pHpets®.

DPD Nieuwe levering: flexibiliteit in bezorgen

Indien u het pakket bij de eerste afleverpoging niet in ontvangst heeft kunnen nemen, dan kunt u via de website www.nieuwelevering.nl eenvoudig een nieuwe bezorgafspraak inplannen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is de mededeling die de DPD-chauffeur voor u heeft achtergelaten en uw postcode. Afhankelijk van uw bezorginstructies kan het pakket meestal de volgende werkdag worden bezorgd. Hiervoor dient u wel voor middernacht online uw instructies door te geven via Nieuwelevering.nl. Op deze website kunt u een ander afleveradres doorgeven (bijvoorbeeld uw werkadres), een nieuwe afleverdatum inplannen of DPD zogenaamde neerzettoestemming geven. Dit houdt in dat u DPD toestemming geeft uw pakket op een door u omschreven plaats neer te zetten, bijvoorbeeld in de achtertuin, garagebox of onder de carport.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Als uw bestelling wordt verzonden via de DPD Pakketservice, dan kunt u het pakketje volgen via het "trackingnummer" dat u heeft ontvangen via de e-mail. Tevens kunt u het trackingnummer terugvinden bij uw accountgegevens (log in via uw account). Als uw pakketje als brievenbuspost is verzonden, dan kunt u dit niet volgen.

Stel uw vraag online

Hoe kunnen we u het best bereiken?