Klantervaring

Dit vindt Pieter Roelofsen ervan


“Ik vond pHpets® wel interessant. Vooral de klachten die je ermee kunt verhelpen. Daar liep ik ook tegenaan, dus ik dacht, dat moet ik gaan proberen,” laat Pieter Roelofsen uit Geldermalsen weten. Sinds september gebruikt Pieter pHpets® druppels voor zijn 1,5 jaar oude Chihuahua kruising Max. “Ik heb hem als puppy gekocht, meteen met opvoeden begonnen en een half jaar met hem op school gezeten. Hij luistert behoorlijk goed. Maar het is een mannetje en blijft een kleine etter zo gezegd,” gebaard Pieter lachend. Max is Pieter zijn eerste hond.

“Max gaat overal mee naartoe; op vakantie, naar mijn ouders, als we ’s avonds ergens naartoe gaan, hij gaat altijd mee. Hij hoort erbij laat ik het zo zeggen”. Voor Pieter is het belangrijk dat een dier een goed leven heeft bij hem. Dat Max gezond en vitaal is en dat hij actief bezig kan zijn met zijn hond; “en als er iets met je dier is, dan ook oplossen en niet de klachten laten zitten,” geeft Pieter zonder twijfel aan.

“Ik zag hem met stappen vooruitgaan”
Op de vraag waarom Pieter pHpets® is gaan gebruiken, bleek dat Max problemen had met zijn vacht, neus en darmen. De vacht was dof, de neus droog en elke dag ging de stofzuiger aan om de hoeveelheid haren op te zuigen, “dat was niet te doen,” aldus Pieter. Hij vertelt verder; “sindsdien ik pHpets® ben gaan gebruiken zie ik hem met stappen, met dagen vooruit gaan. De klachten verminderen. De vacht is meer gaan glanzen, de neus is natter, dus gewoon weer een gezonde neus zoals een normale hond hoort te hebben. Max doet niks meer verharen, wat behoorlijk was, maar ik vind geen haar meer in huis en ik heb het idee dat zijn darmen rustiger zijn geworden. Minimaal 1x in de week had hij diarree en het is niet meer voorgekomen sinds ik het gebruik".

Kennis over ontzuren helpt
Pieter is naast baasje ook eigenaar van een gezondheidswinkel en kent het concept ontzuren bij mensen. “Weet je, klanten komen met goede resultaten terug, dan moet het haast wel zo zijn dat het bij een huisdier ook gaat werken. De stap om Max te gaan ontzuren was daardoor wel makkelijker”.

Eerst curatief, nu preventief
“Ik gebruik de druppels elke dag, elke dag krijgt hij 4 druppels in een bakje met water. Maar het werkt dus en je ziet ‘m met dagen verbeteren en daarom denk ik dat je wel moet doorzetten, want ik zag pHpets eerst als curatief, maar nu ga ik het wel als preventief gebruiken. Ik weet dat als ik stop dat z’n vacht en zijn neus ook weer minder gaan worden. En ik denk dat er meer uit te halen is, dus ga ik ermee door. Ja, ik vind het een fijn product".