Klantervaring

Dit vindt Monique Lamers ervan

Er zijn verschillende redenen waarom huisdiereigenaren besluiten pHpets® druppels te gebruiken. In het geval van Mientje, een kruizing van Maltezer en Shih-tzu, was de aanleiding haar mobiliteit. “Mientje werd wat stijver in de gewrichten en liep wat moeizamer. Zij is op dat moment op 3 maanden na 14 jaar en weegt amper 3 kilo,” vertelt baasje Monique Lamers. Zij hebben Mientje vanaf puppy al bijna 14 jaar. Ze wordt liefkozend ook wel de ballerina genoemd. Monique legt uit: “Ze gaat graag mee wandelen, maar ze kwam ‘s morgens niet meer vanzelf uit haar mandje en als ze eruit kwam moest ze zich eerst flink uitrekken. Net een ballerina”.

Van ‘moet dat nou’ naar ‘het werkt wel degelijk’
Monique vindt het als hondeneigenaar belangrijk dat haar hond goed in zijn vel zit en weinig gebreken krijgt. Tijdens een gesprek met een ontzuringsdeskundige kwam pHpets® druppels ter sprake. “Heel eerlijk”, zegt ze over pHpets®, “moet dat nou? Werkt dat wel, geloof er eigenlijk niet in, haha. Achteraf werkt het dus wel degelijk ten goede van Mientje in dit geval”.

Op dag 4…
“Ik heb haar 2x per dag 2 druppels in haar water gegeven en op dag 4 stond ze ‘s morgens kwispelend naast me om mee te gaan wandelen. Ze liep ook beduidend vlotter als de dagen ervoor. Ik ben haar 2x2 druppels blijven geven en Mientje knapte echt op qua soepelheid”. Helaas hebben ze haar eind november, 1 week voordat ze 14 jaar zou worden moeten laten inslapen. “Maar”, zegt Monique, “ik ben ervan overtuigd dat ze de laatste kleine 3 maanden door de druppels makkelijker heeft kunnen bewegen”.