pHpets® is een merk van AlkaVitae International B.V.

AlkaVitae® International is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en het op de markt brengen van producten op het gebied van lichaamsontzuring voor zowel mensen als dieren. AlkaVitae® International voert het merk Alka® voor mensen, en het merk pHpets® speciaal voor dieren.

Met de unieke Alka® producten kunnen mensen op aangename en comfortabele wijze werken aan het dagelijks ontzuren van het lichaam. Hierdoor neemt het zelfherstellende vermogen van het lichaam toe.

De producten van pHpets®​ zijn speciaal ontwikkeld om dieren succesvol te laten ontzuren door zure afvalstoffen en ophopingen in het lichaam van het dier op te lossen.

AlkaVitae® International is een zelfstandige organisatie met haar hoofdvestiging in Eindhoven, Nederland. Vanuit deze locatie vinden alle verkoop-, marketing- en distributie-activiteiten naar de verschillende landen in Europa en andere continenten plaats.

AlkaVitae International levert haar producten door geheel Europa via eigen webshops en een netwerk van distributeurs, detaillisten, reform winkels, zelfstandige drogisterijen, therapeuten en natuurgeneeskundige artsen.

In Duitsland worden de producten van Alka® en pHpets® geleverd door AlkaVitae Deutschland GmbH.

AlkaVitae richt zicht direct en indirect op de consument en heeft haar afzetmarkt in vier doelgroepen onderverdeeld:

1.       Mensen die werken aan hernieuwde gezondheid en vitaliteit door te ontzuren

2.       (Top) Sporters

3.       Mensen die gezond zijn, maar de risico’s van verzuring onderkennen en op langere termijn
           ook gezond willen blijven.

4.       Dieren

AlkaVitae®
The original Alka® Company